program antrenamente

In Bucuresti exista urmatoarele posibilitati de practica:

  • Cursuri de grup/particulare – Sihing Vlad Leontescu (0758076445, lvlad@wingchun.ro). Antrenamentele pentru incepatori sunt luni intre orele 20:00 – 21:30 si miercuri intre orele 18:30 – 20:00. Sala este situata in zona Piata Bucur, in fosta cladire a fabricii Pionierul (puncte de reper Maternitatea Bucur si sediul BGS, 10 minute de mers pe jos de la metrou Unirii in directia Parcul Tineretului, vezi harta jos).

Taxa este 130 de lei/luna. Se plateste o data pe luna incepand cu data inscrierii si acopera o luna calendaristic (indiferent la cate antrenamente participati). Taxa de inscriere este 60 de lei si include un tricou de antrenament inscriptionat cu insemnele clubului.

  • Cursuri semiprivate – Sihing Valeriu Secareanu (0722456174, valerius@wingchun.ro) zona Piata Buzesti

Antrenamente private cu Sifu Claudiu Cucu – 100 de lei/ora (doar pe baza de programare).

Aceasta suma acopera chiria spatiului si alte cheltuieli administrative. Nu reprezinta in niciun caz contravaloarea tehnicilor invatate. Relatia dintre instructori si practicanti nu este o simpla relatie comerciala. Necesita loialitate, implicare si seriozitate din ambele parti. Nu suntem un club de fitness si nu folosim denumirea Wing Chun ca sa vindem metode dubioase de dezvoltare personala.

Pentru practicantii mai avansati exista si alte posibilitati de antrenament.

In cazul unor dificultati financiare temporare si daca doriti totusi sa practicati, ne puteti contacta la adresa claudiu.cucu@gmail.com

Pentru situatii speciale exista si alte variante disponibile.

Harta pentru sala (Piata Bucur)

sala-wingchun1 sala-wingchun2 sala-wingchun3 sala-wingchun4 sala-wingchun5