Coaching-ul individual este un instrument puternic pentru a crește eficiența învățării sistemului Wing Chun. Acesta permite oricărei persoane care dorește să învețe și să stăpânească acest sistem de arte marțiale, chiar plecând de la nivelul de complet începător.

Se adresează practicanților care sunt deja în relație cu un instructor și au posibilitatea unor antrenamente regulate cu acesta.

Modulul de coaching pe care îl oferim ajută practicantul să devină conștient de țintele pe care trebuie să le aibă în antrenament, de modul cum pot fi structurate sesiunile de antrenament personal precum și de obiectivele intermediare ce trebuie urmărite. Fiecare ședința are că scop dezvoltarea de noi abilități și noi atitudini, provocând propria intelegere a  Wing Chun-ului.

În viziunea noastră, practicanții nu au nevoie de un antrenor suplimentar ci doar de un “stimulator” al reflecției, care îi ajută să își devolte propria perspectiva asupra artelor marțiale.

OBIECTIVUL
Crearea unui spațiu de reflecție, feedback și lucru asupra propriei persoane.

FORMATUL PROGRAMULUI
În general, un modul de coaching poate dura între 1 și 3 luni, cu aproximativ o sesiune pe săptămâna. Ritmul și frecvența vor fi discutate individual.

PREȚUL

100 de Euro/ modul

Pentru mai multe detalii claudiu.cucu@gmail.com sau 004915736448538 (WhatsApp)