Bine ati venit pe pagina Wing Chun Online!

Am creat aceasta sectiune pentru a veni in sprijinul iubitorilor de Wing Chun care locuiesc in alte orase sau care din cauza programului nu au posibilitatea sa  ajunga in mod constant la antrenamentele regulate.

Materialele tehnice prezentate aici nu inlocuiesc in niciun caz antrenamentul cu un instructor dar pot fi folosite ca referinte suplimentare.

Tehnicile sunt impartite pe grade, accesul la nivelul urmator fiind conditionat de promovarea unui examen de grad in cadrul unui seminar national sau local.

Inscrie-te aici!

Invata Wing Chun Kung Fu din confortul propriei case.

Este demonstrat stiintific ca rezultatele cele mai bun apar atunci cand procesul de invatare se produce intr-un mediu cunoscut. Prin intermediul acestui curs puteti studia Wing Chun in intimitatea propriei case, fara factori de stress si fara constrangerile unui mediu strain. De asemeni acest curs este ideal pentru persoanele care doresc sa invete dar nu au un club de Wing Chun in orasul in care locuiesc.

 

Stilul Wing Chun complet si corect

Toate stilurile eficiente de arte martiale traditionale  au fost invaluite in mister. Motivele erau evidente, tehnicile si principiile trebuiau sa ramana secrete astfel incat cunoasterea lor sa ofere un avantaj in lupta. Acest lucru s-a perpetuat de-a lungul istoriei si de multe ori sistemul era transmis incomplet.  Astazi mentalitatea s-a schimbat si noi credem ca acest lucru nu mai este necesar. Deoarece am avut sansa sa invat  complet sistemul Wing Chun (de la maestrul Adriant Tautan- singurul roman care a mers sa se antreneze in Hong Kong), ofer la randul meu celor interesati posibilitatea de a studia acest stil de Kung Fu. Cursul acopera toate tehnicile de principiile din Wing Chun, formele cu mana goala (Siu Nim Tau, Chum si Biu Gee), exercitiile la manechinul de lemn (Mok Yan Jong), armele (bastonul lung  si cutitele fluture) precum si exercitiile de senzitivitate specifice (Chi sao si Chi Gerk). Suplimentar sunt explicate metode de respiratie si relaxare.

Clar explicat si usor de urmarit

Pentru ca stim cat de dificil este sa inveti fara prezenta fizica a unui profesor, am depus eforturi in a face cursul accesibil chiar si celor care nu au experienta in domeniu. Toate tehnicile sunt explicate atat in scris cat si in imagini statice si clipuri video (in limba romana). Materia este structurata pe grade si niveluri de intelegere, utilizand principiul pedagogic de la simplu la complex si de la facil la dificil. Trecerea de la combinatiile de baza la cele avansate se face treptat iar toate denumirile chinezesti sunt traduse si explicate.

Actualizare tehnica permanenta

Deoarece si-au dovedit eficacitatea, tehnicile si principiile din Wing Chun sunt neschimbate de sute de ani. Metodele de predare insa sunt intr-o evolutie continua. Conform cu principiul “intotdeauna se poate mai bine” suntem permanent in cautare de noi interpretari si aplicatii. De asemeni,  periodic exista antrenamente complete transmise live, accesibile doar pentru membri.

Feedback personal

Convingerea noastra este ca procesul ideal de invatare este bidirectional, informatia trebuie sa circule in ambele sensuri (atat de la instructor la elev cat si invers). Din acest motiv participantii la cursul online de Wing Chun au posibilitatea sa puna intrebari, sa ceara confirmari sau chiar sa ofere sugestii. Pentru acest lucru exista un forum dedicat si un grup  de Facebook.

Program flexibil

Cu ajutorul acestui curs iti poti organiza antrenamentele de Wing Chun in functie de programul pe care deja il ai si nu invers. Modulele pot fi accesate pe computer, tableta sau telefon, fiecare participant isi stabileste ritmul propriu de invatare iar lectiile pot fi reluate ori de cate ori este nevoie.

Pretul este 19,90 euro/luna (9,90 euro/ luna pentru cei care practica deja intr-unul din cluburile organizatiei noastre)

Plata se face prin

  • PayPal  pe adresa claudiu.cucu@gmail.com
  • transfer bancar in contul RO76INGB0000999900973229 deschis la ING pe numele Claudiu Cucu (plata se face in lei la cursul BNR din ziua respectiva)

Totodata trimiteti si un email pe adresa claudiu.cucu@gmail.com

Cateva pareri de la membrii activi:

M-am inscris la acest curs deoarece la mine in oras ( Focsani) nu exista niciun club de Kung Fu. Initial nu am avut prea multa incredere (m-am inscris de curiozitate), dar apoi am fost uimit de coerenta si claritatea explicatiilor.

Dan I. (Focsani)

Cursul de Wing Chun a devenit perioada mea preferata din zi. Uneori nu am decat 10 minute, alteori exersez 30-40 de minute dar mereu simt ca am invatat ceva. Initial m-a interesat partea de autoaparare dar cu timpul am realizat ca Kung fu-ul inseamna mult mai mult de atat. Fiind fata, antrenamentele nu imi dau doar incredere in mine ci si capacitatea efectiva de a face ceva in caz ca sunt amenintata sau atacata.

Diana S. (Timisoara)

 

Am practicat pana acum mai multe arte martiale si la recomandarea unui prieten m-am inscris la acest curs. Este prima data cand vad (si inteleg) cum functioneaza acest stil de Kung Fu. Din pacate nu am cum sa ajung la antrenamentele regulate (din cauza serviciului) si singurul meu regret este ca nu am inceput mai devreme.

Marius G. (Bucuresti)

Inscrie-te aici!

Daca totusi nu esti hotarat dar vrei sa fii informat despre ofertele sau reducerile noastre viitoare te poti inscrie mai jos

* indicates required

Pentru detalii suplimentare claudiu.cucu@gmail.com